تاثیر شگفت‌انگیز مصرف قارچ بر کاهش خطر ابتلا به سرطان

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از دیلی میل، بر اساس پژوهشی جدید، خوردن یک قارچ متوسط در روز می‌تواند خطر سرطان را تا ۴۵ درصد کاهش دهد.بر اساس این پژوهش جدید، محققان آمریکایی مصرف بیشتر قارچ را با خطر پایین‌تر ابتلا به سرطان مرتبط دانسته اند. طبق این پژوهش، تنها خوردن ۱۸ گرم قارچ، خطر بیمار شدن را تا ۴۵ درصد کاهش می‌دهد.

برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.

https://bit.ly/2SfNIsl

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × پنج =